Skip to main content

Om Firmaet

Firmaet, Thai Fresh Import, blev grundlagt d. 1. Juli 2016. I og med at jeg havde erfaring og en masse viden om importering og eksportering af eksotiske råvarer, ønskede jeg at tilbyde mine kunder noget mere specielt og skabe et mere personlig bånd med dem, som jeg i forvejen har et samarbejde med, samt nye kunder. Thai Fresh Import leverer til både catering, restauranter, supermarkeder mm.

Samarbejdet mellem firmaet og leverandørerne er godt og har et langt venskab fra fortiden. Firmaet består af dygtige og samarbejdsvillige medarbejdere, der er klar til at hjælpe i alle situationer. Vi forsøger altid at holde vores kunder tilfredsstillet og at de er glade for servicen. Vi prøver altid at sørge for at kunderne finder de rigtige råvarer til deres behov og sørger for at de er i gode hænder hos os.

Hvert år deltager vi i en messe i Thailand, hvor man bliver klogere på, hvordan man kan blande de eksotiske varer i hverdagens køkken – altså, hvordan man f.eks. kan forfriske almindelige retter op med krydderier, urter mm. Det er en måde på at integrere frugt og grønt fra asien ind i andre kulturelle retter.

Kort om Nantana

Som blot 15-årig, flyttede min familie og jeg til Danmark. Det var i året 1988, og det var en stor omvæltning for os alle sammen. Det var ikke kun et nyt sted, land, mennesker, men også en helt anden kultur og et andet sprog, som jeg skulle lære at kende. Det var en blandet følelse, da jeg havde tilbragt hele mit liv i Thailand. Da jeg kom til Danmark, startede jeg i 9. klasse i Slangerup, dernæst tog jeg min 10. klasse og afsluttede med en HG i Frederikssund.

Efter min Handelsskole, blev jeg optaget som praktikant hos et import firma, som bestod af 43 skole-dage på Niels Brock i Valby i 1994 – og dette gav mig et uddannelses bevis som All around kontor assistent. Dette tog jeg med videre, da jeg startede med at arbejde på kontor og restaurant hos Blue Elephant fra 1994-1997. Det var her, at min interesse inden for import og eksport af frugt og grønt blomstrede.

Vores hovedleverandør hos Blue Elephant var fra Thailand, og det var her at jeg hentede en stor del af min erfaring. Fra 1997 til 2016 arbejdede jeg på Grønttorvet i Valby, hvor jeg hurtigt fik udvidet min viden om frugt og grønt fra hele verdenen. Jeg sad i afdelingen for eksotiske varer, hvor jeg især kommunikerede med vores leverandører fra Thailand. D. 1. Juli 2016 valgte jeg at starte mit eget firma for importering og eksportering af eksotiske varer – Thai Fresh Import/Eksport ApS.